مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا در صورت واریز وجه

من به مقدار 7 میلیون چند ماه پیش از کسی لوازم آرایشی خریدم ولی جنس رو نفرستادن به مغازه شخص مراجعه کردم جمع کرده بودن فقط شماره اون شخص و پیامک واریزی و پیامکهای دیگر رو دارم خط من و خط های دیگری که بهشون زنگ میزدم رو بلاک کردن چطور میتونم شکایت کنم ولی پولم رو به قیمت روز دریافت کنم؟

پاسخ ها :

عدم ارسال کالا در صورت واریز وجه پس گرفتن وجه واریز شده پس گرفتن وجه معامله کالا معامله