مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک خریداری شده توسط فروشنده

باسلام.یک قطعه زمین ارثیه ای بدون سند،متعلق به سه خواهربوده که بدون انحصار وراثت به صورت توافقی بین هم تقسیم کرده اندکه بنده سهم یکی از انها رابه صورت قولنامه عادی خریداری کردم وحدود70درصدازبهای آن راپرداختم.لذابعداز چند روزوراث باهم اختلاف پیداکردندومانع از تحویل ملک به اینجانب میشوند که یکی از وراث میگوید بایدزمین را به من بفروشی ولی فروشنده حاضر به فروش ملک به ایشان نیست،الان حدودا بیش از یکسال گذشته که موفق به تحویل ملک نشده ام.فروشنده هم پیگیر نیست،لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه میتوانم دراسرع وقت به ملک برسم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با ع
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید و الزام فروشنده را از دادگاه بخواهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

الزام به تنظیم سند و تحویل مبیع مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا تنفیذ قرارداد را اثبات نمایید سپس قائم مقام شخص مالک خواهید شد