مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن بیمه از دو جا

با سلام.بنده در داروخونه شیفت ظهر مشغول به کار هستم،بیمه هم هستم.اگر جای دیگری شیفت صبح بخواهم کار کنم،از طرف بیمه به مشکل میخورم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بیمه می توانید موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

امکان رد شدن بیمه به طور همزمان از دو یا چند کارگاه وجود دارد و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. اما اگر حداکثر حق بیمه در جای اول پرداخت میشود پرداخت بیمه جای دوم بی‌فایده می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید در چند جا فعالیت داشته باشید مانعی ندارد اما اگر بیمه شما توسط یکجا کامل پرداخت می‌شود پرداختی‌های بعدی بی‌فایده است چرا که در نهایت یک مستمری به شما تعلق می‌گیرداما از اینکه در جای دوم نیز برای شما اتفاقی بیفتد می‌تواند به شما بیمه کمک کند بهتر است بیمه باشید