مشاوره حقوقی رایگان - کشف مواد مخدر در خودرو

سلام با عرض خسته نباشید از داخل ماشین همسرم سه گرم شیشه گرفتن و اینکه گردن نگرفته برای خودش نبوده ماشین دسته راننده بوده حالا بعد از دو سال حکم داده قاضی صد میلیون جریمه بریزیم و دو سال و نیم زندان و یک جریمه کم هم دوباره باید پرداخت کنیم ما وکیل گرفتیم که زندانی پنج سال بود کم کرد شد انقدر حالا راهنمایی می‌خوام ما باید چیکار کنیم 4روز زمان دادن 100میلیون باید پرداخت کنیم در غیر این صورت خونه میره مزایده خواهش میکنم کمکم کنید داریم سکته میکنیم با همسرم دلم برای بچم آتیش گرفته بچه پنج ساله چه گناهی داره که زندگی با آرامش نبینه به خاطر یک نفر دیگه زندگیم داره داغون میشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم قطعی شده باشد کاری نمیشه کرد
بعد از تحمل یک چهارم مجازات می تواند درخواست پابند الکترونیکی بدهد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وکیل دارید حتما کار شما را دنبال میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازی نیست که منزل به مزایده برود ایشان می‌تواند درخواست اقساط نماید