مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک در صورت پرداخت قسمتی از وجه چک

از دوستی 200 تومان پول دستی گرفتم ( با ایشان هیچگونه حساب و کتاب مالی قبلی نداشتم و در دو واریز دو صد تومان به حساب من واریز کرده)و یک چک به مبلغ 400 تومان دوبرابر مبلغ گرفته شده به تاریخ حدودی سه ماه دیگر به ایشان دادم یک روز قبل از روز وصول چک از ایشان خواستم که چک را به حساب نریزد تا من برایشان واریز کنم ایشان هم پذیرفت و من 150 تومان طی یکی دو روز به حساب ایشان واریز نمودم و چند روز بعداز واریز 150 تومان ایشان چک 400 تومانی را برگشت زده و از طریق ثبت اسناد اقدام نموده است و در حال حاضر سهم من از یک ملک خانوادگی را توقیف نموده آیا با توجه به این که کل طلب مانده ایشان 50 میلیون تومان بوده اقدام ایشان خیانت در امانت تلقی نمیشود . و با توجه به ابن که کل واریزهای وجوه از طریق ثبت و صدور بانکی انجام میشود و ورودی از هر حسابی به هرحسابی قابل کنترل است من میتوانم اثبات کنم که طلب ایشان کمتر از چکی که برگشت زده و از طریق ثبت اسناد اقدام کرده بوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر چک را بابت امانت داده‌اید و ادله‌ای دارید می‌توانید به آن استناد کنید در غیر این صورت می‌بایست دادخواست متقابل و ادعای خود را اثبات کنید