مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام و خسته نباشید در پرونده ی درگیری و توهین و فحاشی کسی با وجود دو شاهد و نامه ی پزشکی قانونی که به دروغ تهیه کرده و من به هیچ عنوان طرفمو کتک نزدم متهم کرده در صورتیکه از دو نفر شاکی کتک خورده ام و یکی از شاهدین اونروز حضور نداشت و خودم هم شکایت کردم و نامه ی پزشکی قانونی دارم ولی شاهدی برای این قضیه ندارم و حاضرم سوگند بخورم چون بی دلیل به کاری که نکردم متهم شدم با وجود اینکه سوء پیشینه ندارم آیا قاضی جریمه ام میکند یا زندان میشم؟ چطور بیگناهیم رو ثابت کنم؟

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

هر کدام از طرفین دعوا محکوم به پرداخت دیه میشه، شکایت شما هم با داشتن گواهی پزشکی قانونی ،با اتیان سوگند اثبات میگردد.

پرسشگر :

با سلام مجدد ببخشید پس حکم زندانی داده نمی شود؟

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام حتی اگر محکوم ب حبس شدید با اعتراض به رای به راحتی تبدیل به جزای نقدی خواهد شد جای نگرانی نیست

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام زمان رفتن به دادسراباخودتان ضامن بافيش حقوقي يا جوازكسب محل را ببريد تا جلب نشويد.بايد عليه شهود شكايت شهادت كذب راطبق ماده ٦٥٠ قانون مجازات را بكنيد و خودتان هم بيگناهيتان قسم بخوريد و حتمابايدشاهديادليلي بربيگناهيتان داشته باشيد