مشاوره حقوقی رایگان - آزادی زندانی مهریه

شخصی که برای مهریه در زندان هست آیا میتواند با عنوان زندان با کار در بیرون از زندان باشد تکلیف طلبکار چه میشود؟ اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم درخواست خود را به دادیار زندان مطرح کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق قاضی ناظر زندان پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق قاضی ناظر زندان و معاونت زندان درخواست کتبی دهید تا بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید زندانی شرایط مقرر در قانون را داشته باشد و قاضی هم موافقت نماید و زندانی باید وثیقه بگذارد و