مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص پیگیری دیه در اثر تصادف

سلام خسته نباشید. 25 مهر سال گذشته مادرم با ماشین تصادف کردن که گویا شخص نه ماشینش بیمه داشته و نه گواهینامه. الان حدود 3 هفته اس که قاضی قرار دیه صادر کرده 22.5 درصد دیه کامل ولی هیچ خبری از طرف نیست. قاضی تا 25 مهر ماه سال آینده فرصت داده برای پرداخت دیه ولی مادرم چندین عمل انجام داده و الان باید پلاتین دستشو دربیاره که بخاطر هزینه های سنگین عملها دستش خالیه و منتظر پرداخت دیه است. از زمان تصادف تا الان طرف اصلا نیومده و پیگیر نیست. خیلی ممنونم بابت کمکتون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ازقاضی درخواست کنید تا رای رابه صندوق تامین خسارات بدنی استان تان ابلاغ وچنانچه اعتراضی دارنددرموعدقانونی تجدیدنظرخواهی کنند وباقطعی شدن رای؟صندوق موظف است ظرف15روز دیه رابپردازد.