مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

با سلام و خسته نباشید
بنده 3 روز پیش واحد فروختم 15 میلیون بیعانه گرفتم دو روز دیگر وقت بیعانه دوم هستش. با اعتماد به دوستم که دلال هستش آپارتمانم را ارزون فروختم هیچ کاری نمیتونم بکنم مغبون شدم. در قولنامه 20 درصد ثمن معامله ضرر زیان نوشته شده که بنده تفهیم نشدم بدجور سرم کلاه گذاشتن و تو یکی از بندها نوشته شده که کلیه خیارات ساقط شده
راهی هست فسخ معامله کنم ؟
باید 20 درصد ثمن معامله رو پرداخت کنم ؟
کل معامله 200 میلیون هستش

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

به عنوان اولین اقدام باید مراتب را از طریق ارسال اظهارنامه به طرف مقابل اطلاع دهید و درخواست فسخ را مطرح کنید.