مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. من خانومی هستم 29ساله چند ساله که با همسرم ازدواج کردم ولی به دلیل عدم سازش توی اولین سال زندگی مشترکمون (4سال البته عقد بودیم) از همدیگه جدا زندگی میکنیم یکسال هست که من از منزل ایشون خارج شدم و ایشون قبل موعد اجاره خونه منزلو تحویل دادن و رفتن شهرستان و برای من اظهارنامه دادن که خونه رو تحویل دادن و برای ادامه زندگی میرن شهرستان و من منزلو ترک کردم و .. وکیل من اون زمان گفتن جواب اظهارنامه رو ندم چون به نوعی میخان اقرار بگیرن گذشت طی این یکسال ایشون برای مشاوره های که من برای مهریم اقدام کردن میومدن میخاستن زندگیمون درست بشه ولی ما باز با هم بحث و دعوا داشتیم الان حاضر به توافق نیسن و حاضر به طلاقم نیستن و خودشون میگن زندگی هم نه. البته کار درستی ندارد و ماشینش هم به نام پدرشه برای مهریه دستم به هیچ جا بند نیست. من برای نفقه میتونم اقدام کنم؟ با توجه به اینکه من منزلو ترک کردم و ایشون اظهارنامه دادن به کلانتریم صورت جلسه کردن؟ و پدرشونم وکیل هست.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما مطالبه تفرقه و ترک انفاق شکایت کنید چون در هر صورت باید منزلی برای شما تهیه کند .شما نیاز به مشاوره دارید .

پرسشگر :

دادخواست حقوقی دادم برام داخل ابلاغیه نوشتن اگر شاهد دادم همراه خود ببرم ایا من بدون شاهدم میتونم اثبات کنم؟ یا شاهد نبرم اون اقا موفق میشن. درصورت بردن شاهد همسرم میتونه شاهد بیاورد و ادعای خود که من ترک منزل کردم ثابت کند؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار بسیار ارجمندم موافقم