مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب بعد از تقاضای اعسار

سلام وقت بخیر من در اداره کار از کارفرما شکایت کردم برای حق و حقوقاتم پرونده رفته اجرای احکام دادگستری حکم جلب بدهکار گرفتم اما ایشون با اینکه توانایی مالی داره و ماشین داره و تو خونه پنهان کرده رفته تقاضای اعسار داده ولی هنوز جلسه رسیدگی به اعسار تاریخ نرسیده برای دوماه دیگس من حکم جلبشو دارم آیا میتونم با وجود تقاضای اعسار جلبش کنم یا خیر و بعد از جلب با وثیقه آزاد میشه یا خیر؟ ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باصدورحکم به اعسار,جلب رفع اثرمی شود.شما اعمال ماده19قانون محکومیتهای مالی رابخواهید واموالش را ازطریق اداره ثبت وراهنمایی ورانندگی وشهرداری ,توقیف کنید یا اموال داخل در خودشرکت راتوقیف کنید.

عادل بابایی

عادل بابایی :

خیر با اعسار حکم جلب بی اثر میشود و میتوانید اموالش را توقیف کنید