مشاوره حقوقی رایگان - حق استفاده از مشاعات ساختمان

باعرض سلام وخسته نباشید من سال 91 یک واحد آپارتمان دارای سند شش دانگ در طبقه دوم روی پیلوت به متراژ85 خریداری کردم ودر قولنامه اینجانب قید شده دارای پارکینگ اختصاصي وپشت بام هم صحن حیاط اختصاصی چون که متراژ زمین 160 متر میباشد که دارای44مترپارکینگ و طبقه همکف 76مترسند شش دانگ ودارای 33متر حیاط مشاع که به صورت شخصی وتملک کامل دارد و در قولنامه ایشان قید شده بدون پارکینگ و طبقه اول هم دارای 85متر سند شش دانگ ودارای 48متر حياط مشاع که ایشون هم به صورت شخصی تملک دارد ودر قولنامه طبقه اول قید شده با پارکینگ (با عرض معذرت بابت سوال طولانی بنده که وقت شما رو گرفتم) ناگفته نماند من از مالکان قبلی از همه شون در قولنامه امضا گرفتم الان مالکان جدید میگن پشت بام مشاع که ما اجازه تردد داریم ولی حیاط ملک ما مشاعه ولی به هیچ عنوان حق تردد نداری چون راه ورودی از ملکشونه (جنوبی)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی که در سند و صورت مجلس تفکیکی آن برای آن واحد پارکینگ در نظر گرفته شده است می‌تواند پارک نماید

سایرین حق پارک ندارند پشت بام نیز فضای عمومی و قابل تملک نمی‌باشد