مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی پا در تصادف

پسرم سال گذشته عابرپیاده بوده که با ماشین تصادف و از مچ پای چپ دچار شکستگی وخردشدگی شده.اکنون تا یک ماه دیگر طول درمان داشته.که به دلیل نداشتن تعادل از همان پا دچار شکستگی مجدد در ناحیه ساق پا شده.برای گرفتن دیه اش چه باید کنم.آیا در همان پرونده اقدام می‌شود نمود؟ممنونم از لطف شما.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به علت دیگری شکسته باشد دیه قابل مطالبه نیست.
از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

محاسبه دیه با واحد اجرای احکام کیفری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله در همان پرونده اگر شما شکایت کرده باشید مقصر می‌بایست دیه ایشان را بپردازد