مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن مال غیر

با سلام
اینجانب مغازه ای را به شخص الف اجاره دادم قبل از پایان تاریخ اجاره شخص ب ((که موقع معامله خرید این ملک ذیل بیع نامه اینجانب را به عنوان تنفیذ کننده معامله فضولی امضا کرده است )) با مبایعه نامه قبل از بیع نامه اینجانب آمده و با مستاجر الف قرارداد تنظیم کرده است
آیا با وجود اینکه سند رسمی به نام اینجانب است میتوانم از مستاجر الف و شخص ب شکایت اجاره مال غیر کنم؟
و همچنین اجرا المثل زمان تصرف مغازه را از مستاجر الف یا از شخص ب باید مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی برای اثبات ادعا دارید قابل مطالبه است به صورت حقوقی دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مالک هستید و بدون اجازه و رضایت شما این کار صورت گرفته است بلی