مشاوره حقوقی رایگان - گواهی سلامت

سلام وقت بخیر
من از طریق اسکرین شات های چت همسرم متوجه شدم ایشون با خانومی که درخواست طلاق داده ولی هنوز طلاق جاری نشده رابطه دارند حتی توی چت ها به روابط جنسی هم اشاره کردن،من 1پسر10ساله دارم،از ایشون شکایت نکردم ولی درخواست کردم گواهی سلامت بیارن اما همش امروز و فردا میکنه،میشه از طریق دادگاه این خواسته رو پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله
می بایست ابتدا مدارک داشته باشیدچراکه ممکن است اشحاص انکار نماید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

خیر.صرفا میتوانید شکواییه باموضوع رابطه نامشروع مطرح کنید