مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام و احترام. ببخشید بعد از تصادف و شکایت و دادگاه من 30 درصد محکوم شدم و چون فوتی بود مبلغی جریمه بابت اون 30 درصد میبایست به دادگاه پرداخت کنم. و چون دیر پرداخت کردم حسابها مسدود شدن. و از زمانی که دیگه پرداخت کردم الان 10 روز هست حسابی از بنده باز نشده. رفتم اجرای احکام گفتن ما نام باز شدن و به دادستانی کل کشور زدیم. ولی کاری انجام نمیشه. ممنون راهنمایی کنین چکار کنم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.رفع مسدودی باتوجه به حجم نامها به دادستانی کل, کمی طول میکشد.برای تسریع خودتان ازطریق دادستانی کل اقدام ونامه دادستانی راتحویل بانک مرکزی ارایه تا بلافاصله رفع مسدودی بعمل آید.