مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند وسیله نقلیه

با سلام و عرض ادب خدمت شما. بنده یه دستگاه موتور سیکلت خریداری کرده ام که از شخصی که خریدم به صورت قولنامه ای بوده و صاحب سند شخصی دیگه ایه و قبل از خرید باهاشون تماس گرفتم و به بنده گفتن که وکالت انتقال سند میدن و الان که من موتور رو خریدم به بنده گفتن که باید 5 میلیون بهشون بدم که سند بزنه وگرنه سند نمیزنه و متاسفانه باج میخواد . و من تمامی مدارک موتور رو دارم از جمله قولنامه فروشگاهی و سوالم اینه که آیا از طریق قانون راهی داره که پیگیری کنم که صاحب سند وکالت بده یا نه اگر راهی هست ممنون میشم برام توضیح بدین و منو راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
طبق قرارداد می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند متور سیکلت علیه فروشنده و صاحب سند َرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و انتقال پلاک به طرفیت هر دو بدهید تا موضوع تعیین تکلیف شود