مشاوره حقوقی رایگان - اجاره 99 ساله

باسلام و خسته نباشید اینجانب سوالی داشتم در مورد زمین های کشاورزی که اجاره 99 ساله داده شده است پدر بنده در سال 67 زمینی به اجاره 9 ساله داده است که شاهد هم داریم بعدا طرف های ما آن اجاره نامه را به قلدری کردند 99 سال (زمان انقلاب وجنگ که منطقه ما امن نبود) دریک بند آن اجاره نامه آمده است که مستاجر حق هیچ گونه دخالتی تصرف درختان ما قطع آن ها بدون اجازه صاحب ملک ندارد الان مستاجر کل درختان مارا قطع کرده است میخواستم بدونم باهمین بند اجاره نامه میتونم زمین کشاورزی را پس بگیرم با تشکر

پاسخ ها :

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

اگر درختان رو پدر خودتون کاشته باشه بله متعلق به شما هستن و اگر مستاجر کاشته باشه متعلق به مستاجر هستن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مالک درخت کسی است که بذر آن را کاشته است مالک زمین می‌تواند اجرت المثل مطالبه کند مالک درخت می‌تواند ادعای ضرر و زیان نماید