مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن سند خودرو در نمایشگاه

سلام. خسته نباشید. و تشکر از پاسختون. بنده دو سال قبل از نمایشگاه یک معامله کردم و یک خودرو بهشون دادم و یک خودرو گرفتم و در قولنامه هم هردو خودرو ثبت شدن. در هر صورت سند خودرو زده نشده به اسم من. قبلا نمایشگاه چندین بار به من تلفن کرد که برم سند ماشینی که ازشون خریدم رو بزنم ولی به دلیل مشغله کاری متاسفانه نتونستم برم. ولی الان چندین ماه هست که میرم نمایشگاه و امروز و فردا میکنن و امروز فهمیدم که سند رو گم کردن. حالا به من میگن تقصیر خودمه و باید همون موقع که زنگ زده بودن سند رو میزدم. حالا من میتونم با قولنامه ازشون شکایت کنم؟ و اگر در دادگاه اظهار کنند که قبلا از من خواستن که سند رو بزنم ولی من نرفتم تکلیف چی میشه؟ و در رای دادگاه تاثیر میذاره؟ در هر صورت به نظرم نمایشگاه موظف هست سند رو تحویل خریدار بده.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دادخواست الزام به تنظیم سندبطرفیت فروشنده وکسی که سند به اسم ایشان می باشد راتقدیم کنید.سندنیازی نیست وفروشنامه کفایت می کند

عادل بابایی

عادل بابایی :

میتوانید از طریق دادگاه اقدام کنید

پرسشگر :

با سلام مجدد. واقعا بی نهایت سپاسگزارم بابت پاسخ سریع و جامع وکلای گرانقدر. و تشکر گرم از سایت عالی دادراه. سپاس فراوان

پرسشگر :

عذرخواهی میکنم یک سوال رو فراموش کردم بپرسم. آیا قولنامه ای که بنده دارم جهت دادخواست و شکایت کردن هنوز معتبره؟ چون قولنامه سال 96 نوشته شده. البته در قولنامه ثبت شده که این قولنامه تا روز انتقال سند به نام خریدار معتبر میباشد. در حالیکه در قولنامه های جدید نوشته شده که اعتبار یکماه میباشد... قبلا از پاسخ شما نهایت تشکر رو دارم. سپاسگزارم

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

مرتکب خیانت درامانت شدت اند