مشاوره حقوقی رایگان - فوت در حین خدمت

سلام و احترام برادرم در سال 1371 بعد از اتمام مرخصی به پادگان دیگری معرفی شده بود و در حین عزیمت تصادف و فوت می کند. آیا غرامت شامل حال میشود ؟؟ میتوانیم از بیمه حوادث نیروهای مسلح استفاده کنیم ؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

مشخص نمایید که خودرو مقصر در زمان تصادف دارای بیمه نامه شخص ثالث بوده یا نه؟و دیه ای از این محل دریافت کرده اید؟راننده چه کسی بوده است؟