مشاوره حقوقی رایگان - کارت ایثار جهت سربازان وظیفه

سلام وقت بخیر. بنده از سال 1373 تا 1375 در لشکر 98 زرهی اهواز با درجه گروهبان دوم دوران خدمت مقدس سربازی را سپری نمودم. شنیده ام جهت برخی از سربازان وظیفه (مشمول همون سالها) کارت ایثار صادر شده. آیا امکان پیگیری برای بنده نیز وجود دارد! هم اکنون شاغل آموزش و پرورش می باشم.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام از طريق همون لشكر زرهي پيگيري كنيد قطعا تشريفات اداري مربوطه را به شما خواهند گفت .