مشاوره حقوقی رایگان - فوق العاده شغل

باسلام و تشکر از دادراه
کارمند دانشگاه آزاد هستم با مدرک فوق لیسانس به عنوان نگهبان در حال خدمتم. فوق العاده شغلم نیز با احتساب 18 سال تجربه محاسبه می شده ولی متاسفانه از اسفند گذشته با توجه به جایگاه شغلی دیپلم منظور نمودند لذا با توجه به کسر 700هزار تومان ماهیانه از حقوقم خواهشمندم راهنمایی لازم جهت پیگیری بفرمایید.
لازم به ذکر است: ادامه تحصیل طبق بخشنامه با احراز شرایط ورعایت مقررات وکسب مجور ازرئس واحدی که در آن شاغلم می بوده، طبق تعهد ثبتی مکلف شده ام دوبرابر مدت ماموریت آموزشی استفاده کرده ام تعهدخدمت نمایم.
ضمنا اینجانب ایثارگر نیز هستم. و برابر قانون ماده 16 استخدامی ایثار گران رعایت گردد. خواهشمندم‌در این مورد راهنمایی بفرمایید. متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" سؤال مذکور تکراریست و قبلاً به این سؤال پاسخ مقتضی ارائه شده و موجبی برای طرح مجدد سؤال جز تصدیع اوقات نیست !

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،احتمالا باقانون کارمحاسبه کردند.موفق باشید