مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب در سامانه eers

سلام کارتم از 13 دی همین سال توسط کاشف بانک مرکزی مسدود شد و بانک گفت باید در سامانه eers پرسشنامه رو پر کنی تما هنوز نتونستم وارد بشم یعنی سامانه به هبچ وجه در هیچ ساعاتی اصلا بالا نمییاد. میدونم از طرف کلانتری محل مشکل رو حل کنم. لطفا راهنمایی کنید. خیلی نگرانم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کلانتری به نظر کاری نمی‌تونه انجام بده
حضورا از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

اختلال سیستمی ربطی به کلانتری نداره وموضوع رو از مرکز دوباره پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر قضیه که صحبت هیچ ربطی به کلانتری ندارد شاید بتوان از طریق پلیس فتا اقدام کرد