مشاوره حقوقی رایگان - تغییر رای دادگاه

شاکی که کارگر روزمزد بود.سه جا دستش شکست برای دیه.که در دادسرا زیاد پیگیر پرونده نبود وبه دلیل ادله کافی منع تعقیب خورد و اعتراض کرد.حالا اگر نامه پزشکی قانونی و بیمارستان را در اعتراض تحویل داد، ایا دادگاه کیفری تغییر می کند‌؟ تشکر

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

بله.استشهادیه ای با موضوع وقوع حادثه و صدمات در حیم کار نیز تهیه کنید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام بله در صورت صدور قرارمعلوم تعقیب چنانچه شما ادله جدیدی پیداکردید میتونین درخواست اعمال ماده 278 قانون ادک رو در قالب یک متنی تقدیم دادستان دادسرا نمایید و در صورت موافقت پرونده شما مجدد مورد رسیدگی قرار میگیره