مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام ما سه خواهر و یک برادر هستیم تو خونه ارثیه زندگی میکنیم من تنها پسر هستم چون خونه خرج داشت خواهرم ده میلیون خرج گذاشت حالا با اونیکی خواهرام کاری نداره میگه هنگام فروختن من ده میلیون بیشتر برمیدارم ایا این ده میلیون نباید بین همه تقسیم بشه مثلا خونه صد تومن بره ایشون ده میلیون رو بردار بعدش نود تومن رو بینمون تقسیم بشه یا با صد تومن بینمون تقسیم کنیم بعد به هرکس از ده تومن برسه بین چهارنفر تقسیم کنیم اینطوری هست یا همون اول ده میلیون رو برداره

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.فرقی نمی کنه.بهتره ازوسط برداره والباقی بتناسب سهم,تقسم بشه.

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

نود میلیون باید بین همه تقسیم بشه اگر توافق کرده اید که خرج کنه وخرجش جدا برداشته بشه