مشاوره حقوقی رایگان - پر کردن قرارداد سفید امضا توسط کارفرما

با عرض سلام وخسته نباشید
بنده جایی کار می‌کردم که داخل قراردادمون فقط اسم وفامیل وامضا رو میزدیم مابقی سفید بوده به دنبال شکایت ما برای بیمه کارفرما اون قسمت هارو با دستخط خودش پر کرده وداده به بازرس اداره کار از طرفیم از دستگاه خروج و ورود که اصلا مشخصات من اونجا ثبت نشده وکلا یک ماه بوده 4سال خرجی گرفتن که من بابت سفید امضا شکایت کردم وشاهد هم دارم الان سوالم اینه اگر نتونم اثبات کنم اونا میتونن ادعای حیثیت بکنن؟؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
نگران نباشید و پیگیری کنید