مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده مقصر حادثه

باسلام و عرض خسته نباشی خدمت شما بنده درتاریخ 1396/10/01 تصادف کردم بیمه از تاریخ 1395/11/04 تا تاریخ 1396/11/04 هست راننده مقصر هم خودم هستم الان بیمه میگه بیمه تعلق نمیگیره و فقط اونایی که از1396/05 بیمه کردن بیمه تعلق میگیره من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

برعلیه اداره بیمه طرح دعوا کنید

یک وکیل

با سلام " در فرض سؤال احتمالاً موضوع را اشتباه متوجه شده اید چونکه وقتی بیمه نامه معتبر داشته باشید مطابق کروکی یا حکم دادگاه و مفاد بیمه نامه و قانون قابل اجرا به بیمه گذار پرداخت غرامت تعلق می گیرد .