مشاوره حقوقی رایگان - عدم تسویه حساب کارفرما

من کارگر هستم که در سرکار به خاطر کار سنگین نافم پاره شد .. بعد از بهبودی به سرکار برگشتم ... بعد چند وقت دانشگاه روزانه قبول شدم.. و بعد اینکه قراردادم تمام شد و بعد از دو هفته گذشتن از قرارداد.. درخواست دادم که تقاضای استعفا دادم... وقتی به شرکت مراجعه کردم.. یه برگه گذاشتن جلوم گفتن امضا کن که هیچ شکایتی نسبت به پاره شدن نافت نداری تا عیدی و سنواتتو بدیم ... مجبورم کردن امضا کردم... بعد یه برگه گذاشتن جلو که نوشته بود من تمام طلبمو از شرکت دریافت کردم.. میگفتن باید اول امضا کنی تا سنوات و عیدیتو بدیم ... ولی من امضا نکردم ... بعد چند وقت هنو طلبمو ندادن ... الان دانشجو هستم و حسابی رو این پول حساب کرده بودم ... ولی هروقت زنگ میزنم به شرکت میگه میدیم .. ولی خبری نیست .. کجا باید برم .. چیکار کنم. تا زودتر پولمو بگیرم ..

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.به اداره تعاون وکارنسبت به کلیه حق وحقوقت شکایت کن.وبابت نافت علیه شرکت دردادسرا شکایت ومطالبه دیه بکنید.