مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام، من یه دوسه هفته پیش ماشینمو فروختم اما نمیدونستم روز قبلش قیمت ماشین زده بالا قبل از اینکه قولنامه کنم ازش پرسیدم دوروزه که از قیمت بازار خودرو اطلاع ندارم در جواب گفتش نه تغییری نکره قیمتها ثابته درحالیکه که دروغ می‌گفت ماشین گرون شده مثلا پراید از 40 رسیده بود. به60__65 و ماشینمو به قیمت ارزون برداشت درضمن دوستم همراه من بود من رفتم که وکالت انتقال سند و تعویض پلاک براش محضر بدم قولنامه رو من بهش دادم ماشین به اسم خودم هستش اما تو این فاصله پولهایی که باید میزد به حساب من زده بوده به حساب دوستم یا با هم تبانی کردن با اینکه دوستم کلاهبرداری کرده وقتی هم که من اومدم گفتم پولها رو بزن به این شماره کارت گفتس زدم به حساب دوستت نگاه. که کدم دیدم دوستم نیست بهش گفتم صاحب ماشین من هستم قولنامه من بهت داده چرا پولو بهش دادی فقط معذرت خواست گفتش صبر کن من پیداش میکنم الان دوهفته هستش خبری نداده منم فقط قولنامه دادم، دیگه وکالتم بهش ندادم ببخشید طولانی شد راهنمای ام کنین تورا خداهم ماشینمو هم پولمو از دست دادم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چنانچه در روزفزوش اختلاف قیمت واقعی باقیمت فروخته شده خیلی می باشد. دادخواست فسخ معامله بخاطر غبن تقدیم کن والا مطالبه ثمن معامله را می توانی بکنی.