مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند در قبال مهریه

با سلام
بنده در آستانه جدایی هستم و باردار هستم قرار شده با بخشش مهریه حضانت دائم بگیرم ممنون میشم بفرمایید چه چیزهایی در متن قید کنم و اینکه این حضانت باید در کجا ثبت کنم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مهریه را منوط به طلاق و حضانت فرزند کنید و چنانچه بهردایل امکان پذیر نبود مهریه بوضع سابق برمیگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص طلاق وکالت در طلاق می‌بایست حتماً با وکیل صحبت نمایید چرا که نکاتی دارد که بسیار مهم است هر آنچه که توافق شما باشد می‌توانید در وکالت‌نامه درج نمایید