مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پرینت خط همسر

بنده بنده مدت 5 ماه هست که همسرم خونه را ترک کرده و از او خبری ندارم و فامیل و اقوام او نیز از جای او چیزی به من نمی‌گویند بنده برای بار دوم و سوم است که خیانت او را می‌بخشم دلیل این بخشش دختر 10 ساله‌ام می‌باشد درخواست پرینت تماس‌های ورودی و خروجی پیام‌ها ارسال شده و دریافت شده او را بگیرم لطفاً کمکم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دستور قضایی صادر شود تا از طریق حفاظت اطلاعات استان انجام گردد