مشاوره حقوقی رایگان - تصادفات جرحی

سلام بنده م.ن هستم هشتم برج یازده بنده با موتور با یک ماشین برخورد کردم و ساق پام شکست و پلاتین گذاشتن برام اما ماشینی که باهاش برخورد کردم فرار کرد و متاسفانه نه پلاکی هچ ردی ازش ندارم و دوربین های محل هم پلاکو نگرفتن الان که پرونده شکایت تشکیل دادم راهنمایی رانندگی به دلیل اینکه تصادف من براش ثابت نشده و هیچ پلاکی از ماشین ندارم و در ضمن موتور خودمم بیمه نداشت ایا راهی هست که بنده بتونم خسارتی که به من وارد شده رو بگیرم و دیه ای برای من محاسبه میشه ؟؟ لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باتحقیقات دادسرا,اگرمسجل شده که تصادف انجام گرفته ,باحکم دیه,صندوق خسارت بدنی موظف به پرداخت دیه شما می گردد.