مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات طفل

سلام من دخترم 18 ماهه هست و 6 ماه هست همسرم حق ملاقات گرفته هفته ای یک ساعت داخل کلانتری، ایا من میتونم الان درخواست بنویسم ببرم به قاضی که این مدت بخاطر شیوع بیماری واگیری ملاقات صورت نگیره؟ قبول میکنن؟ داخل درخواست خودم زمان مشخص کنم مثلا بگم 3 هفته؟ من شهرستان هستم

پاسخ ها :

یک وکیل

مي تونيد تقاضا كنيد
مدت زمان ملاقات پدر حتي كمتر از متعارف تعيين شده
با توجه به وضعيت وخيم فعلي و پر رفت و امدن محيط كلانتري ، بنا به مصلحت طفل تقاضاي تغيير مكان ملاقات ، را مطرح كنيد

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
با توجه به مصالح طفل و شیوع بیماری قاضی اختیار دارد با درخواست شما به طور موقت موافقت نماید