مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر در صورت بیمه خانه داری

سلام ما سال 88 تحت مستمری پدرم که جانباز 25 درصد و فوت شده بودند قرار گرفتیم ولی هیچ گونه بیمه از طرف بنیاد شهید نداریم .مادرم سال 92 بازنشسته شد و تحت بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی آتیه سازان خودش قرار گرفت و من تحت بیمه ایشون قرار گرفتم
الان من میخوام بیمه خانه داری رد کنم باید از بیمه و تکمیلی مادرم در بیام آیا حقوق مستمری پدرم برای من قطع می‌شود ؟
دوم اینکه من میتونم بیمه خویش فرما برای خودم رد کنم و تکمیلی دی پدرم رو داشته باشم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر برای شما بیمه رد شود و درآمد داشته باشید نمی‌توانید مستمری دریافت کنید این حق فقط برای زوجه محفوظ است