مشاوره حقوقی رایگان - فوت زندانی در زندان

وقت بخیر. برادرم درزندان بدون هیچ شهادتی و دلیلی به تهمت قتل یک نفر در زندان به مدت 6 سال و وثیقه 100 میلیون تومان درزندان با مریضی ناراحتی قلبی وبا تاییدیه چند بار ارسال به درمانگاه زندان و داروی سرپایی واینکه به دلیل نامنظم بودن اوضاع در زندان واینکه دو نفر کارمند او را تنبیه وآزار واذیت در آن هنگام شدت ناراحتی اعزام به بیمارستان ودچار حمله قلبی ودر نتیجه فوت ایشان از طرف زندان اعلام می‌شود واین که علیه کارمند ها ی زندان شکایت کردم ولی از نظر رای های قاضی وتجدید نظر خواهی اعلام به برائت کارمند ها شد وحال خواستم مشاور وکلای محترم اینکه بعد از فوت برادرم پرونده با در سامانه اعلام شد که به دیوان ارسال شده وتا به کنون به مدت 3سال جوابی نیامده واینکه دیه از زندان یا تبصره هست که وکیلی باشد خدمت برسم ساکن اهواز هستم با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

دوست عزیز علت فوت اگر مرگ طبیعی باشد که دیه ای تعلق نمیگیرد شما نتوانستید تقصیر کارمندان را اثبات کنید
پرونده را از دفتر دیوان پیگیری حضوری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دیه برای قتل است چه عمد و چه غیر عمد مرگ طبیعی دیه ندارد