مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از شناسنامه دیگری

با عرض سلام پدر بنده الان نزدیک به 42 سال است که از شناسنامه بچه ای که بخاطر گرفتن زمین زمان انقلاب گرفته بودن هنوز داره استفاده می‌کنه براش دفترچه بیمه و کارت ملی و حتی سهام عدالت هم گرفته و چندین سال هم از دولت بابت حق اولاد پول دریافت می‌کرده از کارش الان اگر بخواهیم آن را باطل کنیم باید چکاری انجام دهیم متاسفانه عکس شناسنامه و دفترچه و چند بار هم برای دفترچه و خدمات دیگر از عکس و چهره خواهر کوچکش استفاده کرده الان راهنمایی میخواهم چکار باید بکنیم آیا جرم و حبس دارد راهنمایی کنید ممنون میشم این مشکل بزرگی هستش الان برای ما

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر شخصی را به فرزند خواندگی قبول کرده‌اند می‌توانید دادخواست اثبات نسب بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جرم محسوب می شود.
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله هم از نظر تامین اجتماعی و هم از سایر خدماتی که استفاده نموده مرتکب جرم شدند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر فرزند ایشان نمی‌باشند می‌بایست دادخواست نفی نسب بدهند