مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق

با سلام. ایا صندوق بیمه نیروهای مسلح که بر حسب اشتباه کارمند خود بابت عدم استعلام مبلغی را با تشکیل پرونده بابت غرامت فوت فرزند بنده پرداخت کرده ولی حالا میگن قبلا پرداخت شده و باید مبلغی که دادیم و برگردونید من هم کلی هزینه کردم بابت انحصار وراثت و محضر بابت وکالت نمیخاهم این مبلغ را برگردانم ایا صندوق بیمه میتواند بدون هیچ مدرکی از حقوق بنده که مستمری بگیر ناجا هستم کم کند یا مشکل حقوقی پیش بیاورد.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر دریافتی اضافه بر دیه که محق بوده اید داشتید قانوناً و اخلاقاً باید مبلغ را مسترد نمایید.