مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

سلام برای من پرونده ای مبنی بر مشارکت در کلاهبرداری رایانه ای تشکیل شد که حکم غیابی برام خورد یک سال حبس و اشتراکن رد مال به شاکی من کارای واخواهی رو انجام دادم از دادگاه حکم برائت گرفتم شاکی هم رضایت داد تو دادگاه ولی اون یکی متهم تو هیچ کدوم از جلسه های دادگاه نیومدن و فراریه بعد سه ماه از برائتم دیروز احضاریه اومده برام اجرای حکم مهلت حضور ده روز من که برائت گرفتم چرا برام اجرای حکم اومده؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

حضوری حکم را ببرید و شاید طرف تجدیدنظرخواهی کرده

پرسشگر :

میگم رضایت داد تو سامانه هم چیزی برای تجدیدنظر برام نیومد نه رای نه اینکه پرونده رفته تجدیدنظر

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چون متهم دیگه,محکوم و واخواهی نکرده,حکم قطعی شد وپرونده به اجرای احکام کیفری برای اجرا رفته ودفتر اجرا اشتباها حکم حبس را به شما ابلاغ نمودند به اجرای کیفری مراجعه وموضوع رابیان تا اسم شمارااز لیست محکوم علیه خارج نمایند.