مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

سلام . من پسری 16 ساله هستم مادر و پدرم از هم جدا شدند و من با پدرم زندگی میکنم . پدرم منو از بچگی کتک میزد البته منم یک مقدار شیطون و سر به هوا بودم ولی به هیچ وجه لجباز و بی ادب نبودم . پدرم از کلاس هفتم شروع کرد با تندی بیشتری با من رفتار کردن . کتک ها کم شد ولی فشار عصبی بیشتر . سابقه داشته که پدرم بعد یک بحث کوچیک سر مسئله ای کوچیکتر با من به مدت 2 ساعت فقط به من فحش میداده و منو به بدترین طریق تحت فشار گذاشته چندین بار به صراحت اعلام کرده که منو دوست نداره و از من بدش میاد و نمیخواسته که من بدنیا بیام . مامانم به من میگه خیلی دوسم داره ولی اون تا الان که کلاس یازدهم هستم منو خیلی اذیت کرده خونه ما اصلا جای خوبی نیست و زندگی توش خیلی سخته بابام فحش های خیلی بدی به من میده و منو به بدترین شکل تنبیه میکنه مثلا اجازه نمیده برم پیش مادرم یا اگر توی مدرسه امتحان مهمی دارم اجازه نمیده که برم و امتحان بدم حتی برای بهم ریختن من بهم میگه منو بد بخت میکنه آبرومو میبره و به خاک سیاه منو مینشونه . چند بار هم تهدیدم کرده که از خونه بیرونم میکنه و حدودا 2 بار منو از خونه بیرون کرده . تحمل کاراش برام خیلی سخته مخصوصا من که به خاطر مشکل ضربان قلب و فشار خون توی نوجوانی نمیتونم تحمل استرس و فشار عصبی رو به مقدار زیاد داشته باشم . لطفا کمکم کنید و بهم بگین که چیکار میتونم بکنم ؟ از گفتن بعضی از جزئیات بد توی این متن خودداری کردم .

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام به 123تماس بگیرید همچنین مشاور خانواده روانشناس مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی تماس حاصل فرمائید و این مسأله را بیان دارید.