مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ قرارداد شفاهی

با سلام، با درخواست پدرم در حضور خانواده قرارداد شفاهی انجام دادیم که ملک سند دار پدرم را بسازم و 50 درصد 50 درصد سهم برداریم. اما بعد از اتمام کار، پدرم فوت شد. اکنون همه وراث به این قرارداد شفاهی پایبند هستند جزء یک نفر.
آیا برای تنفیذ قرارداد شفاهی باید نسبت به آن یک نفر دادخواست بدهم و یا همهء وراث.
ممنونم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید