مشاوره حقوقی رایگان - شکایت با بارنامه

سلام
بنده باری برای شهرستان فرستادم از کارخونه گرفتم دادم به یک واسطه واین واسطه الان پول رو از شهرستان گرفته و به من پولو نمیده و بارنامه به نام من نیست آیا کارخونه میتونه بابت پول بار از من شکایت کنه

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام قطعا شركت شما را به عنوان نماينده يا بازارياب ميشناسه ولي شما از طريق اظهارنامه بهش اعلام كن بياد تسويه حساب كنه تا بهش ابلاغ بشه .

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر کارخانه دادخواستی علیه شما مطرح نمود می توانید در اولین جلسه رسیدگی درخواست جلب ثالث مطرح نمایید.