مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خیانت همسر

سلام خداقوت بزرگوار من همسرم به من خیانت کرده و اعتراف کرده من از اون بنده خدا که همسرم باهاش بوده شکایت دارم اون هم شمال هست و من مشهد چیکار کنم بتونم پیداش کنم. ولی مدرکی از اون ندارم فقط یک پیام اس ام اس از اون دارم که اعتراف کرده میشه پیگیری کرد؟باتشکرازجوابگویی شماعزیزان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به محتویات پیام مربوطه دارد و ادله اثبات کننده،
زیرا اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است