مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه و با احتساب هزینه دادرسی و حق الوکاله

سلام من حدوده دو سال هست جدا از همسرم زندگی میکنم و الان درخواست استرداد جهیزیه و هزینه حق الوکاله پرونده رو دادم آیا اگه ایشون اعتراض نده و همون اول قبول کنه که جهیزیه رو بده باز باید هزینه هارو بپردازه؟ حکمی برای این موضوع از طرف شورای حل اختلاف صادر میشه؟
سپاس

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگردرشوراسازش نمودید که کلیه جهیزیه رابدهد میتوانیددرسازشنامه درخواست هزینهای مذکوررانمایید واگر رای صادرگردد,هزینه دادرسی ازجمله حق الوکاله دررای ذکر می گرددواباید بپردازد.