مشاوره حقوقی رایگان - مزایای معلول حین خدمت سربازی

سلام خسته نباشید
من خدمت سربازی پای چپم منیسک‌ پاره شده بود عمل کردم چون صورت سانحه داشتم به من 8درصد معلول‌ حین خدمتی دادند، چه مزایایی دارد ایا بیمه یا حقوقی دارد برای گرفتن چطور میتونم پیگری کنم ؟
و اینکه من گواهینامه ام رو گرفتم ولی این 8 درصد پارگی مینیسک‌ ثبت نشده است ایا گواهینامه من باطل میشود؟
گواهینامه رو بعد گرفتن 8 درصد معلول حین خدمتی گرفتم.
اگه برم و مدارک رو نشون بدم و این معلول‌ حین خدمتی ثبت کنم باید از اول دوباره گواهینامه شرکت کنم؟ و اگه نشون ندم در اینده مشکلی ایجاد می‌کند چون کارم مربوط به رانندگی میشه.

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام؛ بابت 8 درصد مشمول دریافت غرامت از بیمه می شوید و از یگان خدمتی اقدام کنید .