مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم

با سلام تشکر از مشاورین محترم؛ سال 97 ملکی را خریداری کردم نوساز که سازنده طی قراردادها اصلا حرفی از پارکینگ مزاحم را بیان نکرده و بعد از تنظیم سند متوجه این موضوع شدم که داخل سند پارکینگ مزاحم قید شده. با سه قولنامه که در هیچکدام پارکینگ مزاحم را قید نکردن میتوانم اقدامی بکنم؟ معامله با دروغ انجام شده. لطفا راهنمایی کنید با ادله محکم بتوانم حقم را بگیرم. پارکینگ مزاحم روی قیمت ملک تاثیرگذار است؟
قیمت پارکینگ مزاحم با پارکینگ چقدر تفاوت دارد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این جزء عیوب مبیع محسوب میشود. میتواتید مطالبه ارش یعنی مابه التفاوت قیمت را بخواهید. این قیمت را کارشناس تعیین میکند