مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام خسته نباشید من مبتلا به بیماری ام اس بودم و قبل از عقد خانمم را مطلع کردم و راضی به ازدواج شد ولی به دروغ گفت طبق رسم خانوادگی باید پنج سال باکره باشم تا منزل آماده کنی و عقد کردیم ولی بعد از سه ماه بدون دلیل از ازدواج پشیمان شد و از حق حبس استفاده کرد در حال حاضر چندین قسط مهریه را هم دادم و مهریه پنجاه سال دیگه تسویه میشود آیا میتوانم برای اینکه از عود بیماریم جلوگیری کنم و دچار استرس و اضطراب نشوم و به گناه نیفتم طبق ماده 16 و ماده 198 و اصل 10 و 40 و وقاعده لاضرر و قاعده اقدام و عمل از دادگاه تقاضای ازدواج مجدد بکنم؟؟ ایا قانون مانع ازدواج مجدد من میشود و باید پنجاه سال نفقه و مهریه بدهم بدون اینکه خانم تمکین کند؟ اگر مثلا ده سال دیگر خانم فوت کند مهریه که حقش بوده ولی تمکین نکرده نفقه گرفته است چه کسی جواب گوی من خواهد بود؟؟ ایا اگر در آینده فوت کنه هزینه کفن و دفن با شوهر هست؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هزینه کفن و دفع که هیچ مهریه به وراث تعلق میگیرد و باید پرداخت کنید

پرسشگر :

سلام من فقط دوبار باهاش ناهار خوردم هنوز باکره هست و از حق حبس استفاده کرد من اگر شاهد ببرم دادگاه که نمیتونم نفقه بپردازم آیا با هم منو بازداشت میکنند و آیا داخل بازداشگاه یخچال وجود داره ؟؟چون امپول های ام اس باید داخل یخچال نگه داری بشه و ایا اجازه میدن من هر ماه برم دکتر و چه کسی هزینه خرید امپول های ام اس را میده؟؟

یک وکیل

تقاضاي ازدواج مجدد مستلزم ⬇️
١- داشتن تمكن مالي براي اداره دو زندگي
٢- محكوميت زوجه اول به عدم تمكين يا رضايت او
٣- مواردي مثل عدم امكان باروري و فرزند اوري زوجه و ....