مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

با سلام
در سال 91 یک خودرو به برادر من که عابر پیاده بود برخورد میکنه و برادر من دچار شکستگی مهره کمری میشه و برای مدت ها از یک بریس آهنی برای کمرش استفاده میکرد. پزشکی قانونی تایید کرده بود مشکل برادر من رو ولی زمانی که برای پیگیری به دادگاه مراجعه کردیم، متوجه شدیم قاضی منع تعقیب صادر کرده و ما هم به دلیل نداشتن اطلاعات کافی از ادامه کار منصرف شدیم.
حال پس از مراجعه مجدد به ما اعلام کرده اند که پرونده امحا شده.
الان ما میتونیم کاری برای به دست آوردن حق خودمون انجام بدیم؟
متشکر

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

دلیل صدور قرار منع تعقیب چه بوده؟

پرسشگر :

اون زمان ما نمی‌دوستیم دلیل چیه و بعد از چند سال هم که دوباره مراجعه کردیم، گفتند پرونده را امحا کرده‌اند.

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

در صورت امحاء پرونده،بعضی اوراق از جمله آخرین رای اسکن میشه.مراجعه کنید ودرخواست بدید که از اوراق اسکن شده پرونده براتون کپی بدن.

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام علت منع تعقیب چه بوده؟