مشاوره حقوقی رایگان - امکان و نحوه فراهم نمودن اسناد و مدارک برای ساختمان قدیمی

با عرض سلام
پدر بنده در سال 1378 یک واحد آپارتمان 66 متری را در یک ساختمان 20 واحدی بزرگ خریداری نموده اند و اکنون قصد فروش دارند. فرد خریدار برای تکمیل ثمن ملک نیاز به یک وام خرید ملک از بانک دارند که برای دریافت وام نیاز به مدارک کامل ملک مورد معامله از جمله سند مادر، اصل پایان کار ساختمان، اصل پروانه اولیه تخریب و نوسازی ساختمان، اصل صورتمجلس تفکیکی و بنچاق هست. در حال حاضر تنها سند تک برگ در اختیار پدرم هست و به مدارک مذکور دسترسی ندارند. ایشان پس از چند ماه پیگیری برای دریافت مدارک از دفاتر ثبت و شهرداری و ... به نتیجه نرسیدند و لذا امکان فروش ملک وجود ندارد.
در صورت امکان، در مورد نحوه دریافت مدارک ذکر شده (مدارک ساختمانهای قدیمی که موجود نیست) نیاز به مشاوره دارم.
آیا این امکان وجود دارد که یک وکیل قانونی بجای پدرم کار دریافت مدارک و اسناد را پیگیری کنند؟
در این صورت، این فرآیند حدودا چه مدت زمان خواهد برد؟
با تشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
جهت گرفتن این مدارک اگر موقع ساخت وساز داشته اید طبیعتا باید به اداره ثبت اسناد محل ملک مراجعه نمایید .