مشاوره حقوقی رایگان - معادل طلا از مهریه کم شود

سلام من 18 ماه هست جدا از همسرم زندگی میکنم و دادخواست تمکین ایشونم لغو شده من هیچ شکایتی نکردم از نفقه و مهریه ولی چند تا طلا دستم هست، الان ایشون درخواست استرداد طلا ها رو دارن آیا من میتونم بگم که به مقدار این طلا ها از سکه های مهریه کم کنن و طلا هارو پس ندم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.تاقبل جلسه اول رسیدگی دادخواست تقابل مبنی برمطالبه مهریه راتقدیم تا مرجع مربوطه همزمان به هردو پرونده رسیدگی و حکم بنفع شما صادر درهنگام اجرای خکم,تهاترکنید.