مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در سایت درج آگهی

سلام وقت بخیر...من گوشی خود را در سایت درج آگهی، آگهی کردم و فروختم و هزینه اش رو واسم کارت ب کارت کردند...و من گوشی رو تحویل تاکسی اینترنتی دادم که بهشون برسه...تاکسی هم خودشون گرفته بود...بعد مدتی فردی با من تماس گرفت که از من شکایت کرده...ک حساب او را هک کردند و پول گوشی رو برای من واریز کردند...من فقط از کسی که گوشی رو بهش فروخته بودم یک شماره تلفن دارم...دفتر قضایی شکایت کردم...ولی خبری از دادگاه نشد باید چه کاری انجام بدم...

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام چه در سایت‌های فروش اینترنتی و چه از طریق پلیس محترم فتا به دفعات اطلاع رسانی شده است که معاملات خود را حضوری با رویت مدارک هویتی و اخذ رسید انجام دهید
لذا شما در اینجا در برابر شخصی که حساب او هک شده است مسئول می‌باشید

شما باید در اینجا بروید از هر شخصی که این اقدام را بر علیه شما انجام داده است شکایت کنید